Male šole

Mala šola Ajurvede

Mala šola Ajurvede seznanja udeležence z osnovnimi ajurvedskimi principi za uravnotežanje posameznikovih temeljnih energij ter ponuja preproste in razumljive načine za njihovo uporabo v vsakdanjem življenju. Slušatelji se naučijo prepoznavati in razumeti osnovne lastnosti svoje telesne konstitucije, spoznajo vzroke za neravnovesje v telesu in umu,  seznanijo se z načini za uravnotežanje in pridobijo znanje o ustrezni prehrani. Vsak posameznik dobi  individualne smernice za ustrezen življenjski slog in se seznani z metodami za razstrupljanje in pomlajevanje telesa.

Tematika predavanj je strukturirana na logičen način, kar slušateljem ob koncu predavanj omogoča celosten pogled na ajurvedski način življenja. Pridobljeno znanje ljudem ponuja preprosto logiko za uporabo Ajurvede v vsakdanjem življenju in omogoča, da se uglasijo s svojo edinstveno naravo.

 » Preberite več …

Večerna šola sproščanja in meditacije

Naši dnevi so prežeti z umsko dejavnostjo in stresom, zato je nujno vsakodnevno nameniti nekaj časa umirjanju uma. Misli, ki se vsakodnevno porajajo v našem umu, nas lahko v življenju zelo močno podprejo ali pa nas ovirajo. Če smo nenehno napeti, vznemirjeni, zaskrbljeni, jezni ali navezani, nas negativna čustva dobesedno zastrupljajo in nam jemljejo življenjsko energijo.

Na naših druženjih spoznavamo različne tehnike globinskega sproščanja in meditacije.  Na podlagi praktičnih izkušenj lahko vsak udeleženec izbere in uporablja tisto tehniko, ki ga najbolj sprošča in umirja.

 » Preberite več …