Svetovanja

Osebno  svetovanje

Osebno svetovanje je namenjeno vsem, ki želijo podrobnejšo analizo svojih temeljnih lastnosti po Ajurvedi. V pogovoru s svetovalcem se seznanijo z vzroki za neravnovesje in dobijo napotke za bolj harmoničen način življenja. Ti napotki so prilagojeni potrebam vsakega posameznika in njegovi edinstveni kombinaciji treh osnovnih življenjskih energij.

Sprememba določene življenjske navade, ki se na prvi pogled morda zdi nepomembna, lahko povzroči znatno izboljšanje počutja in zdravja. Individualno svetovanje je priložnost za poglobljeno odkrivanje resnične narave svojega bitja, kar nam omogoča živeti bolj zavestno in harmonično.

» Preberite več …

Partnersko svetovanje

Poznavanje človekove energijske konstitucije razjasni temeljne razlike med posamezniki. To pojasni tudi razlike ali podobnosti med partnerjema. Te razlike in podobnosti so v veliki večini že določene glede na njuno energijsko konstitucijo, ki sta jo dobila ob spočetju.

Če sta partnerja podobnih došičnih konstitucij, je njuno skupno življenje bolj udobno, saj sta si v reakcijah, načinu razmišljanja, čustvovanju in dojemanju stvari precej podobna. Če sta partnerja različnih došičnih konstitucij, pa je njuno življenje zahtevnejše, zato je potrebno več sprejemanja in razumevanja razlik. Taka zveza je idealna za duhovno rast, saj partnerja spodbuja k preseganju razlik in iskanju skupne življenjske poti.

» Preberite več …

Svetovanja  podjetjem in organizacijam

Kako lahko uporabimo ajurvedsko znanje na področju podjetništva in organizacije oz. kje je njegova dodana vrednost?

Način delovanja vsakega posameznika v poslovnem ali kakršem koli drugem delovnem okolju temelji na njegovih lastnostih. Če te lastnosti poznamo, vemo, v čem smo dobri, in kje potrebujemo podporo. Vemo, v katerem poklicu oz. na katerem delovnem mestu se bomo lahko najbolje izkazali. Znamo sestaviti optimalne time. Vemo, kdo je primeren za vodjo, raziskovalca, učitelja ali vzdrževalca sistemov… 

Pri vsem tem nam pomaga ajurvedski vprašalnik za določanje posameznikove energijske konstitucije. Na ta način spoznamo njegove lastnosti in lažje določimo zanj najprimernejše delovno mesto.

» Preberite več …